marți, 1 iulie 2014

Casete Luminoase - neoane sau banda led


[box style="note"]Detalii produs:[/box]


[box style="notice"]Casete luminoase


Casete luminoase


Casetele luminoase pot fi confectionate din rama PVC sau Comatex cu fata din plexiglas colantata policromie avand sistem de iluminat format din neoane si drosere electronice sau banda led.


Pentru fetele de casete dar si pentru cant poate fi folosit si alucobondul in care se taie literele sau formele prin care iese lumina in diverse nuante de culoare . Astfel de casete ofera un grad mare de spectaculozitate atat pe timp de zi ( fata fundal poate fi colantata policromie iar taierea din alucobond se poate acoperi cu plexiglas de asemenea rutat ) cat si pe timp de noapte datorita contururilor de lumina create .


Casetele pot fi innobilate prin adaugarea de cant profil aluminiu, folie blockout pe interior pentru iluminare contururi individuale, etc.


La preturi mai mici pot fi realizate si casete luminoase din poliplan backlit imprimat policromie . Acest material special pentru casete luminoase se tensioneaza pe un corp metalic ce contine sistemul de iluminat din corpuri neon cu neoane . La cerere acest tip de caseta poate fi modificat prin adaugarea de folie blockout neagra pe interior pentru luminarea doar a contururilor pe timp de noapte .


[/box]



[divider style="solid"]


PRET pornind de la: 115.0 Euro/mp- pret final


( in functie de complexitate si materialele utilizate . Pentru detalii suplimentare accesati meniul ”Comanda”/ ”Cerere de oferta” )


[divider style="shadow"]


 


Avem experienta a peste 10 ani de productie a casetelor luminoase , cu banda led sau neoane, confectionate din diverse tipuri de mcasete luminoaseateriale , putand spune ca , in tot acest timp , am reusit sa ajungem la un grad inalt de perfectionare . Avem imaginatie si creativitate , avem dorinta si entuziasm  .


Aveti nevoie de noi ? Socializam pe facebook si ne puteti contacta aici !


Va putem oferi  solutii in acest domeniu la preturi optime bugetului dumneavoastra!


Asa cum ne place sa spunem : sky is no limit  !


 


 


 


 


 




Casete Luminoase - neoane sau banda led

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu