marți, 1 iulie 2014

Window Graphics - print suprafete vitrate




[box style="note"]Detalii produs:[/box]


[box style="notice"]Window Graphics


Window Graphics – print suprafete vitrate


Este folosit pentru imprimări pe termen scurt sau mediu, se aplică pe suprafeţe transparente, plane sau uşor curbate precum acril, sticla, policarbonat etc.


Materialul permite o vizibilitate ridicată dinspre interior catre exterior, datorită perforatiilor dese. De asemenea, grafica este foarte vizibilă de la exterior catre interior.


Folia window graphics se poate aplică numai pe exteriorul geamurilor, nu şi pe interiorul acestora.


În cazul autovehiculelor sau altor tipuri de suprafete vitrate este destinată pentru reîntregirea graficii de pe suprafaţa de tablă sau alte suprafete pe geamuri. Este recomandat sa fie laminată cu folie transparentă pentru a nu se strânge apa în perforaţii şi a păstra vizibilitatea prin material .


Window Graphics nu este material agreat de Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru decorarea geamurilor mijloacelor de transport in comun sau pentru colantarea lunetelor .


[/box]


[box style="approved"]Latimi printabile: 0,9m , 1.32m[/box]


[divider style="solid"]


Comanda minima – 10 mp


[divider style="shadow"]


[box style="note"]Finisaje:[/box]


[box style="note"]


  • Laminare – 2,50 Euro/mp[/box]

Ce ne diferentiaza de ceilalti ? Faptul ca printam la o rezolutie de 720dpi x 720dpi cu capeteWindow Graphics Seiko fapt ce asigura o durabilitate in timp a culorilor de pana la doua ori mai mare fata de o printare standard pentru exterior de 360dpi x 360dpi .


Avem experienta a peste 10 ani de productie a panourilor publicitare din frontlit putand spune ca , in tot acest timp , am reusit sa ajungem la un grad inalt de perfectionare . Avem imaginatie si creativitate , avem dorinta si entuziasm .


 


Aveti nevoie de noi ? Socializam pe facebook si ne puteti contacta aici !


Va putem oferi  solutii in acest domeniu la preturi optime bugetului dumneavoastra !


Asa cum ne place sa spunem : sky is no limit !



Window Graphics - print suprafete vitrate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu