marți, 14 ianuarie 2014

Frontlit Banner - print outdoor

Frontlit Banner - print outdoor

Este un material folosit pentru panourile publicitare neluminate, principala sa caracteristică este că se intinde foarte bine pe o structură rigidă şi că are o rezistenţă ridicată la intemperii.
Frontlit banner - este materialul de exterior printabil policromie folosit pentru panourile simple de reclama si poate fi utilizat prin prindere direct pe zona suport prin capsele special date , poate fi intins pe cordelina de asemenea prin capse sau poate fi tensionat pe un cadru metalic construit pe masura pentru a se pastra intins , a nu face cute si a rezista mai mult in timp.
Frontlit banner - toata lumea cunoaste acest tip de material si peste tot vedem acest gen de panouri publicitare de la dimensiuni mici pana la cele mai mari de genul panourilor de pe autostrazi si drumuri nationale sau reclamelor pe blocuri . Este cunoscut sub denumirea de ''reclama din prelata'' fiind cea mai ieftina modalitate de promovare prin reclama outdoor .

Caracteristici generale:
  • Printul pe frontlit banner este foarte rezistent si obţine o calitate exceptională la print.
  • Este un material rezistent la apă si la razele UV
  • Are un gramaj ridicat, 510 g/mp
  • Prezintă stabilitate la temperaturi extreme
  • Este translucid in proporţie de 10%[/box]

Latimi printabile: 1m, 2m, 3,10m



(Pentru detalii suplimentare accesati meniul ''Comanda''/ ''Cerere de oferta'' )
[divider style="shadow"]


FRONTLIT banner
Ce ne diferentiaza de ceilalti ? Faptul ca printam la o rezolutie de 720dpi x 720dpi cu capete Seiko fapt ce asigura o durabilitate in timp a culorilor de pana la doua ori mai mare fata de o printare standard pentru exterior de 360dpi x 360dpi .
Avem experienta a peste 10 ani de productie a panourilor publicitare din frontlit putand spune ca , in tot acest timp , am reusit sa ajungem la un grad inalt de perfectionare . Avem imaginatie si creativitate , avem dorinta si entuziasm .

Aveti nevoie de noi ? Socializam pe facebook si ne puteti contacta aici !
Va putem oferi  solutii in acest domeniu la preturi optime bugetului dumneavoastra !
Asa cum ne place sa spunem : sky is no limit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu