marți, 14 ianuarie 2014

Blockout Banner - bannere stradale

Blockout banner

Blockout banner este un poliplan PVC dublă faţă alb, mat, opac, care conţine un strat de carbon la mijloc, creat special pentru o printare uşoară pe ambele feţe, datorită suprafeţei sale netede.
Stratul din carbon din interiorul celor doua fete este de culoare neagra si nu permite patrunderea luminii astfel incat imaginea printata sa fie lizibila fara a se vedea umbre de pe verso .
Se utilizează pentru imprimări faţă-verso. Este montat outdoor şi foarte rezistent mecanic fiind utilizat indeosebi pentru bannerele stradale , steaguri sau in orice locatie unde mesajul si imaginile trebuie imprimate pe ambele fete .
Caracteristici generale:
  • Printul pe blockout banner este foarte rezistent si obţine o calitate exceptională la print.
  • Este un material rezistent la apă si la razele UV
  • Are un gramaj ridicat, 610 g/mp
  • Prezintă stabilitate la temperaturi extreme

(Pentru detalii suplimentare accesati meniul ''Comanda''/ ''Cerere de oferta'' )

Ce ne diferentiaza de ceilalti ? Faptul ca printam la o rezolutie de 720dpi x 720dpi cu capete Seiko blockout banner stradalfapt ce asigura o durabilitate in timp a culorilor de pana la doua ori mai mare fata de o printare standard pentru exterior de 360dpi x 360dpi .
Avem experienta a peste 10 ani de productie a printurilor de mari dimensiuni pentru exterior putand spune ca , in tot acest timp , am reusit sa ajungem la un grad inalt de perfectionare . Avem imaginatie si creativitate , avem dorinta si entuziasm .

Aveti nevoie de noi ? Socializam pe facebook si ne puteti contacta aici !
Va putem oferi  solutii in acest domeniu la preturi optime bugetului dumneavoastra !
Asa cum ne place sa spunem : sky is no limit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu