marți, 14 ianuarie 2014

Backlit banner - print casete luminoase

Backlit banner - print casete luminoase

Backlit banner este un material PVC de culoare albă, mat, translucent. Imaginile printate pe acest material sunt mai clare şi mai vizibile datorită gradului inalt de transmitere a luminii pe timp de noapte cu lumina din spate .
Materialul oferă o rezistenţă mărită la condiţiile de mediu şi se utilizează pentru casete luminoase, light box-uri pentru interior şi pentru exterior, billboard-uri etc.
Deosebirea esentiala fata de bannere este capacitatea backlit banner -ului de a permite trecerea luminii.
Printre principalele avantaje ale utilizarii backlit banner-ului in promovarea imaginii produsului dumneavoastra se numara:
- o vizibilitate excelenta atat ziua cat si noaptea datorita sistemului de iluminat
– imagine foarte buna in detalii a backlit-urilor acesta fiind un material de exterior conceput pentru astfel de printuri

– rezistenta ridicata a imaginii la intemperii.


(Pentru detalii suplimentare accesati meniul ''Comanda''/ ''Cerere de oferta'' )

backlit bannerCe ne diferentiaza de ceilalti ? Faptul ca printam la o rezolutie de 720dpi x 720dpi cu capete Seiko fapt ce asigura o durabilitate in timp a culorilor de pana la doua ori mai mare fata de o printare standard pentru exterior de 360dpi x 360dpi .
Avem experienta a peste 10 ani de productie a casetelor luminoase din backlit banner tensionat pe diferite suporturi putand spune ca , in tot acest timp , am reusit sa ajungem la un grad inalt de perfectionare . Avem imaginatie si creativitate , avem dorinta si entuziasm .

Aveti nevoie de noi ? Socializam pe facebook si ne puteti contacta aici !
Va putem oferi  solutii in acest domeniu la preturi optime bugetului dumneavoastra !
Asa cum ne place sa spunem : sky is no limit !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu